Cei mai cunoscuti infractori romani vor face Revelionul in libertate, desi sunt vanati de autoritati, figurand la categoria "Most Wanted" (cei mai cautati) de Politia Romana.

Acuzati de terorism, trafic de carne vie sau lipsire de libertate, toti au un lucru in comun: fug de puscarie.

Clamparu - un fan al lui Al Capone

Potrivit Cancan, Ioan Clamparu, "unul din principalii traficanti de fiinte umane din lume", asa cum il numea Garda Civila spaniola, zis "Nasul", "Papa" sau "Cap de porc", va sarbatori noaptea dintre ani in libertate, cu un pahar de sampanie, desi este dat in urmarire prin Interpol.

Fetele prinse in plasa lui "Cap de porc" erau obligate sa se prostitueze intr-un imens parc din Madrid, Casa del Campo, denumit in argoul traficantilor "Fabrica". Locurile erau numite "posturi", iar fetele purtau denumirea de "bagaje" sau "colete". In fiecare noapte, peste 150 de tinere ieseau la "produs", supravegheate de Clamparu si locotenentii sai. Desi o mare parte dintre oamenii acestuia au fost prinsi, fiind in prezent judecati pentru trafic de carne vie, Clamparu este liber. "Cap de porc" are de ispasit o condamnare de 15 ani de inchisoare pentru omor. Desi a fost incarcerat, Clamparu a fost eliberat conditionat in 1999, punand bazele unei retele mafiote ce avea ca model de actiune regulile si pedepsele utilizate de Camorra italiana. Clamparu este un fan al lui Al Capone, al carui tablou il avea in dormitor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.