Trei persoane au fost ranite, iar circulatia pe DN 56 a fost blocata, marti, in urma unui accident rutier care, potrivit primelor cercetari, ar fi fost provocat de prim-procurorul Camelia Dima, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Vanju Mare-Mehedinti, transmite corespondentul NewsIn.

Accidentul s-a produs pe Dealul Starmina, intr-o zona cu restrictie de circulatie pe o banda. Prim-procurorul Camelia Dima conducea un autoturism Citroen proprietate personala si, conform primelor cercetari, nu ar fi respectat culoarea rosie a semaforului. Din celalalt sens circula regulamentar un autoturism Opel Corsa, in care se aflau patru persoane care se deplasau spre Drobeta Turnu Severin pentru a participa la o sedinta de sfarsit de an la CEZ Mehedinti, societatea la care sunt angajati. In urma impactului frontal, trei dintre pasagerii din Opel au ajuns la Spitalul Judetean Mehedinti cu multiple fracturi si traumatisme.

"Noi ne-am oprit sus la semafor, am asteptat culoarea verde si am plecat. Dupa circa 50-60 de metri ne-am trezit cu masina procuroarei, din sens opus, ca ne-a lovit frontal. Avea viteza mare si normal ca a trecut pe rosu din moment ce noi am avut sus verde. Chiar ea spunea ca a gresit. Trebuie ca legea sa-si spuna cuvantul chiar daca e procuroare”, a declarat Ion Anuta, de 49 de ani, din comujna Obarsia de Camp, salariat la CEZ.

Directorul medical de la Serviciul Judetean de Ambulanta Mehedinti, Eleodor Mihut, a declarat ca dintre cei trei raniti doi au rani mai grave. Soferul masinii, Nuica Radu (22 de ani) a suferit o fractura la genunchiul drept, iar tatal acestuia, Nuica Ion (43 de ani), din satul Viasu - comuna Patulele, o fractura femur drept, fractura mana stanga si traumatism cranio-cerebral acut. Grava este si starea lui Ilie Bacanu (56 de ani), din comuna Vanatori, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu edem cerebral.

Comisarul sef Gabriel Lica, de la Serviciul Politiei Rutiere Mehedinti, a declarat ca din primele cercetari reiese ca unul dintre autoturisme a patruns pe culoarea rosie a semaforului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.