Masina unui angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti, un Hummer, a cazut intr-o rapa din judetul Brasov, marti dimineata, cele doua persoane aflate la bord nefiind ranite, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, Liviu Constantin Naghi.

Potrivit lui Naghi, accidentul a avut loc in jurul orei 10.30, intre Brasov si Predeal, la kilometrul 152 + 500, iar in momentul coliziunii autovehiculul, inmatriculat in regim special "Corpul Diplomatic", era condus de o bucuresteanca in varsta de 38 de ani, economist la o unitate bancara din Capitala.

Verificarile arata ca femeia nu a adaptat viteza in conditiile unui carosabil umed si a pierdut controlul asupra directiei de mers intr-o curba. Masina a parasit carosabilul si a cazut, fara sa se rastoarne, intr-o rapa aflata la mica distanta de drum. Nici ea si nici sotul ei, aflat pe bancheta din dreapta, nu au suferit leziuni in urma accidentului, insa masina a fost avariata serios.

Agentii de circulatie brasoveni au amendat-o pe femeie cu 162 de lei pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.