PDL a luat Prefectura Capitalei pentru a-l tine in sah pe Sorin Oprescu. Traian Basescu va tine discursul de Revelion in Brasov, din cauza primarului Capitalei, care i-a furat timpul de discurs.
Traian Basescu va petrece Revelionul, pentru prima data de cand este presedinte, in Brasov si isi va tine discursul de la miezul noptii in Piata Sfatului, nu in Bucuresti. Basescu nu a dorit sa apara alaturi de Sorin Oprescu la miezul noptii, primarul Capitalei organizand un Revelion in Piata Constitutiei si sustinand el insusi un discurs la ora trecerii in anul 2009.

Surse din conducerea PDL au declarat pentru Cotidianul ca seful statului este convins ca primarul Capitalei are de gand sa candideze la Presedintie in 2009 si din aceasta cauza a insistat ca democratii sa preia Prefectura Capitalei, pentru care s-au certat mai bine de o saptamana cu PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.