Un cetatean rus, de 24 ani, a trecut Prutul inot cu peste 20.000 euro ascunsi in prezervative, tanarul fiind depistat de politistii de frontiera ieseni la 40 kilometri de granita, in localitatea Ungheni, transmite corespondentul NewsIn.

"Noroc ca a fost descoperit de oamenii nostri. Era inghetat si cu hainele ude. I s-au oferit haine uscate, ceai si o masa calda", a declarat comisarul sef Vasile Munteanu, din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi.

Potrivit unui comunicat remis presei luni, asupra cetateanului rus au fost gasite doua pasapoarte eliberate pe numele sau si doua permise de conducere, unul national si unul international. De asemenea, politistii au descoperit si suma de 20.480 de euro, ascunsa in doua prezervative.

Tanarul a declarat politistilor ca intentiona sa se casatoreasca la Bucuresti, iar, dupa ce ar fi obtinut cetatenia romana, ar fi plecat la munca in Canada. Politistii de frontiera i-au intocmit cetateanului rus dosar penal pentru trecerea ilegala a frontierei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.