Biletele pentru Revelionul organizat, si in acest an, de Primaria sectorului 5, nu se mai vand la casa de bilete improvizata cu alte ocazii la sediul institutiei, ci sunt distribuite, pe baza de lista, prin casele de pensii si sindicate, a anuntat astazi edilul Marian Vanghelie.

"Biletele au fost distribuite, anul acesta, prin casa de pensii a sectorului, prin Directia Sociala a Primariei, prin institutiile de invatamant si prin sindicatele companiilor din sector, printre care Vulcan, Electromagnetica si Policolor, plus societatile comerciale la care salariul este mai mic de 15 milioane", a precizat primarul sectorului 5.

Revelionul 2009 va fi organizat in doua pavilioane ale Romexpo. Pentru pavilionul central, biletele costa 100 de lei, iar pentru pavilionul 14, rezervat pensionarilor, 30 de lei. Pentru pavilionul central au fost distribuite 6.400 de bilete, iar pentru pavilionul 14 - 1.000 de bilete.

Potrivit Primariei sectorului 5, pensionarii care au dorit sa beneficieze de bilete la Revelion au depus cereri cu trei-patru luni inainte. O parte dintre bilete, destinate celor cu pensii mai mici de 300 de lei pe luna, au fost platite de primarie.

"Nu mi-e teama de nimic, nu mi-e teama de interpretari, nu mai vreau sa vad imbulzeala sau persoane care vin cu 40 de buletine si pleaca cu 40 de invitatii", a mai spus Vanghelie, cu referire la faptul ca, in alti ani, vanzarea biletelor la primarie a creat cozi si scandaluri.

Vedeta Revelionului va fi spaniolul Enrique Iglesias, care va canta in pavilionul central, insa va putea fi vazut si de pensionarii din pavilionul 14, pe mai multe ecrane de proiectie. Vor mai sustine mini-recitaluri Holograf, Proconsult, Andreea Banica, Marcel Pavel, Simplu, Mandinga, Maria Carneci si Benone Sinulescu.

Revelionul organizat de Primaria sectorului 5 este produs de firma Luminitei Anghel - colega de partid cu primarul Marian Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.