Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, isi va petrece noaptea de Anul Nou in Piata Constitutiei, la Revelionul organizat de municipalitate, in timp ce majoritatea edililor de sector prefera sa petreaca evenimentul acasa, in familie

Potrivit desfasuratorului programului de Revelion, comunicat de primarie, Oprescu va sustine un discurs, la ora 23.50, dupa care va numara, impreuna cu bucurestenii, ultimele 10 secunde ale anului 2008.

Edilii sectoarelor 1, 2 si 3, respectiv Andrei Chiliman, Neculai Ontanu si Liviu Negoita, au precizat, pentru NewsIn, ca vor face Revelionul alaturi de rude.

Potrivit presei, edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va fi in Bucuresti pe 31 decembrie si va petrecere Revelionul la un restaurant de lux.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu a anuntat inca daca va fi prezent la Revelionul public pe care il organizeaza, din nou, la Romexpo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.