Valul extrem de rece din ultima perioada, care ne-a adus minus 23 de grade la Intorsura Buzaului, pare de neclintit. Vremea ramane deosebit de rece in toata tara, in special dimineata, cu ger cumplit in depresiuni, iar meteorologii ne previn ca pana la sfarsitul anului nu vor fi schimbari semnificative ale regimului termic.

In zona de munte a judetului Bistrita-Nasaud s-au inregistrat, duminica dimineata, temperaturi de minus 20 de grade Celsius.

Masa de aer rece venita dinspre latitudinile nordice in Ajunul Craciunului se mentine in continuare peste Europa de sud-est, prin urmare azi, dupa o noapte friguroasa, mai ales in nord si in centru, chiar ger napraznic in depresiuni, maximele nu vor urca nici macar la amiaza peste pragul de inghet.

Maine situatia se va mentine neschimbata si doar in ultima zi a anului gerul mai scade in intensitate, mai ales in zonele de deal.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.