Patru persoane cu varste cuprinse intre 31 si 35 de ani si-au pierdut viata, in noaptea de sambata spre duminica, iar un copil de 12 ani a fost grav ranit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autobuz pe DN 39, Constanta - Mangalia, transmite corespondentul NewsIn.

Impactul dintre cele doua masini s-a produs la o intersectie care face legatura intre comuna Agigea si drumul spre localitatea Negru Voda. Conform primelor cercetari ale politistilor, o soferita care conducea un autoturism Matiz a iesit de pe drumul fara prioritate si, din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul acoperit cu gheata, a derapat si nu a putut opri pentru a acorda prioritate autobuzului. Soferul autobuzului, Aliasan Sinan (50 de ani), din Mangalia, a declarat ca nu a mai putut evita coliziunea cu autoturismul.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, agent Anda Dragulescu, a declarat ca, in urma impactului, patru persoane, doua femei si doi barbati cu varste intre 31 si 35 de ani, toate aflate in Matiz, au murit pe loc in accident. A cincea persoana din autoturism, o fata in varsta de 12 ani, a fost transportata cu ambulanta la spital pentru ingrijiri medicale. Ea a fost supusa mai multor interventii chirurgicale, dar medicii spun ca starea ei este foarte grava, avand traumatisme la cap.

Pentru a scoate victimele din masina a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta. Politistii au stabilit ca evenimentul rutier s-a produs pe fondul lipsei de experienta la volan a soferitei, dar si din cauza drumului alunecos. Politistii constanteni spun ca acesta este cel mai grav accident rutier petrecut pe soselele din judet de la inceputul anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.