Zeci de mii de pui au murit, marti noaptea, la o ferma din Mangalia, care a fost distrusa complet in urma unui puternic incendiu

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta, Paula Anghel, a declarat, miercuri, ca incendiul a fost anuntat prin serviciul de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat patru autospeciale. Pompierii au reusit dupa aproape patru ore sa stinga flacarile izbucnite la ferma 1 apartinand fostei Avicola Mangalia, transmite corespodnentul NewsIn.

In urma incendiului, 70.000 de pui in varsta de numai doua zile aflati in incinta au murit, iar cladirea formata din parter si un etaj a ars complet. Pompierii au stabilit, din primele cercetari, ca focul a fost provocat de o aeroterma lasata nesupravegheata langa materiale combustibile.

Proprietarul fermei urmeaza sa stabileasca valoarea pagubelor, iar politistii din Mangalia au demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incendiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.