“Traiesc, deci ma abtin”, cartea lansata de specialista in nutritie Mihaela Bilic, cu un tiraj de 90.000 de exemplare este cea mai bine vanduta carte a anului 2008 in Romania.
Titulatura i-a fost acordata in urma statisticilor obtinute de la principalii distribuitori de carte din Romania: Depozitul de Carte Distributie (care distribuie inclusiv in reteaua de librarii Diverta, hypermarketurile Carrefour, Real, Kaufland), Stand 2001, Rolcris, Librariile Humanitas, Compania de Librarii Bucuresti, Mario Fairplay sau Nicol Cart.

“Traiesc, deci ma abtin”: Ghid al nutritiei corecte

“Traiesc, deci ma abtin” este un ghid al nutritiei corecte care invata cititoarele cum sa se hraneasca sanatos fara a apela la diete drastice si la infometare.

Este o carte care se adreseaza atat persoanelor supraponderale care vor sa slabeasca, cat si celor care vor sa traiasca sanatos si sa se bucure de o viata armonioasa. “Traiesc, deci ma abtin” se bazeaza pe ideea ca nu toate persoanele au acelasi metabolism, aceleasi obiceiuri alimentare, ceea ce inseamna ca nu li se potrivesc aceleasi sfaturi alimentare si aceleasi diete.

Mai mult, prefata cartii este scrisa de Mihaela Radulescu, vedeta care a reusit sa slabeasca 35 kg dupa nastere cu ajutorul sfaturilor doctoritei Bilic. Printre vedetele care s-au bucurat de ajutorul doamnei Bilic se numara Loredana Groza, Teo Trandafir, Andreea Raicu si Andreea Berecleanu.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.