"Miercuri, vremea se va raci, iar cerul va fi noros in centrul si estul tarii. Va ninge slab la munte si in Moldova si izolat in Muntenia si Dobrogea. Joi, de Craciun, ne asteptam sa ninga slab in zonele montane, dar precipitatiile vor fi mai putine decat in Ajunul Craciunului", a precizat, pentru Newsin, meteorologul de serviciu al ANM.

Pe 24 decembrie va ninge slab la munte si in Moldova, si izolat in Muntenia si Dobrogea. Vantul va fi puternic in zona montana, iar dupa-amiaza si pe litoral. In restul teritoriului, vantul va fi slab, cu unele intensificari in sud si est. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 6 grade, iar minimele intre -12 si -2 grade.

Pe 25 decembrie vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului, cu inorari slabe in nord, centru si est. Va ninge slab pe arii extinse, mai ales in zonele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 4 grade, iar minimele intre -10 si -2 grade.

In Ajunul Craciunului, in Bucuresti, vremea se va raci, vantul va fi moderat, temperaturile maxime nu vor depasi 5 grade, iar minimele se vor incadra intre -6 si -5 grade. Pe 25 decembrie, in ziua de Craciun, nu vor fi conditii de precipitatii, temperaturile vor mai scadea, cu maxime de pana la 2-3 grade si minime cuprinse intre -6 si -5 grade.