Reprezentantii Directiei pentru Protectia Drepturilor Copilului Maramures au demarat, luni, o ancheta, dupa ce o fetita de 7 ani din orasul Cavnic a ajuns in coma alcoolica la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare
Directorul Directiei pentru Protectia Drepturilor Copilului Maramures, Nicolae Boitor, a declarat ca acest caz s-a inregistrat duminica seara si ca a stat la unitatea spitaliceasca pana ce fetita si-a revenit. Boitor a mai spus ca, din cate a vorbit cu bunicii fetei, minora a baut tuica dintr-o sticla lasata pe masa de bunicul ei. Conducerea Directiei Copilului a mai declarat ca nu se impune separarea fetei de familie si ca a fost doar o intamplare, transmite corespondentul NewsIn.

"A fost doar o intamplare, nu e vorba de o familie problema cu bunici alcoolici. Din primele date nu cred ca se impune luarea masurii de separare a fetei de familie. A fost doar neatentia bunicului care a lasat pe masa o sticla de tuica si fetita a baut din ea. Am fost langa fetita cand si-a revenit, cand s-a trezit", a afirmat Nicolae Boitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.