Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti a anuntat luni ca va organiza in ianuarie o selectie a studentilor interesati sa lucreze in Germania in vacanta de vara, avand disponibile 100 de locuri in domeniile gastronomie, agricultura, curatenie cladiri si hoteluri.

Astfel, intre 5 si 19 ianuarie, intre orele 10:00 - 15:00, studentii care stiu limba germana si care urmeaza cursuri de zi la orice facultate de stat sau particulara acreditata, cu exceptia celor care sunt in ultimul an de studii, pot depune dosare si pot sustine testul de limba la Centrul de Informare si Consiliere privind Cariera, din strada Vanatori nr. 1, sector 5, Bucuresti.

Pot participa persoane cu varsta intre 18 si 35 de ani, cu bune si foarte bune cunostinte de limba germana, care nu sunt in anul terminal de studii.

Dosarul trebuie sa cuprinda copie dupa actul de identitate si optional dupa pasaport, cu valabilitate de sase luni, adeverinta de la facutare privind anul de studii si tipul de cursuri urmate de student, dovada acreditarii facultatii, copie a foii matricole, recomandare de la unul dintre profesori si trei poze tip pasaport, potrivit datelor oferite de reprezentantii AMOFM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.