Capitala Romaniei a intrat, duminica, in Guinness Book (Cartea Recordurilor), dupa ce, la initiativa municipalitatii, 3.939 de bucuresteni in costume de Mos Craciun au plecat in mars, din Piata Constitutiei, sa imparta daruri.

"Mosii" s-au adunat in piata incepand cu ora 12.00 si au pornit la drum inainte de ora 14.00. Fiecare voluntar costumat in Mos Craciun a avut cu el cate o cutie rosie cu daruri destinate celor mici, oferite de sponsorii evenimentului - Coca-Cola si Cadbury.

Potrivit NewsIn, reprezentantul Guinness World Records venit la Bucuresti a omologat recordul la categoria “Cei mai multi Mosi Craciun care impart cadouri” si le-a inmanat edililor o diploma. Conditiile impuse de Guinness World Records pentru ca Bucurestiul sa intre in Cartea Recordurilor erau ca mai mult de 3.000 de Mosi Craciun sa plece la drum si sa imparta daruri ambalate in cutii rosii.

Pe 27 si 28 decembrie, tot la initiativa primariei, bucurestenii vor incerca sa stabileasca alte doua recorduri - cel mai lung carnat si cel mai lung tort din lume.


REALITATEA.NET - Aproape 4.000 de bucureSteni, deghizaTi in Mos Craciun, au intrat in Cartea Recordurilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.