Vremea va fi rece in weekend, cu maxime de pana la 9 grade si precipitatii locale sub forma de ploi, lapovita si ninsoare, in special in Transilvania si Moldova, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
"Cerul va fi mai mult noros, cu precipitatii locale in toate regiunile. Sambata vor fi ploi, care se vor transforma, duminica, in lapovita si ninsoare. Duminica este asteptata o masa de aer mai rece, care va aduce precipitatii sub forma de ninsoare in Crisana, Maramures, Transilvania si Moldova", a precizat, pentru NewsIn, meteorologul de serviciu al ANM, Mihai Timu.

Sambata, temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar minimele vor fi intre -3 si 4 grade. Duminica, maximele vor fi de pana la 6 grade, iar minimele, intre -6 si -1 grade.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros. Sambata, vor cadea ploi slabe, iar duminica - lapovita. Temperaturile maxime vor fi de 7 grade, sambata, si 5 grade, duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.