La Sinaia, toate cele sapte partii existente vor functiona in urmatoarele zile. "In plus, avem o partie reabilitata asta-vara, pe drumul de vara dintre Cota 2.000 si 1.400, functionala si ea de cateva zile, aceasta are 4 km lungime. Sinaia este singurul loc din toata Vlaea Prahovei unde se poate schia in acest weekend", a declarat primarul statiunii, Vlad Oprea pentru NewsIn.

La Busteni insa, pe partia Kalinderu, in acest sfarsit de saptamana trebuia sa aiba loc startul sezonului de iarna, administratia partiei pregatind concerte, concursuri si focuri de artificii. "Ploile din ultimele zile ne-au stricat planurile. Asteptam trei zile cu temperaturi sub 0 grade pentru ca tunurile de zapada sa functioneze. In aces weekend nu se va putea schia", a declarat astazi administratorul partiei din Busteni, Ion Vasilescu.

Potrivit primarului din Azuga, Adrian Purcaru, pe cele trei partii de aici s-a schiat pana acum doua zile, insa de miercuri acestea au devenit impracticabile din cauza ploielor cazute. "Startul oficial al sezonului de schi va fi amanat anul acesta, pana pe 27 decembrie", a precizat Purcaru.