Primaria Capitalei va introduce, incepand de sambata, sens unic pe sase artere din sectorul 2, aflate in zona cuprinsa intre Soseaua Iancului si strada Vatra Luminoasa, anunta municipalitatea.

Comisia Tehnica de Circulatie a Municipiului Bucuresti a aprobat introducerea de sensuri unice pe urmatoarele artere: strada Ionescu Baican, strada Ionescu Atanasie, strada Victor Manu, strada Gheorghe Folescu, strada Jean Athanasiu si strada Sarafinesti.

Lucrarile necesare pentru introducerea de sens unic vor fi executate, vineri, de Administratia Strazilor, sensul unic urmand sa devina efectiv pe aceste artere de sambata, 20 decembrie.

Altfel, Primaria sectorului 1 a demarat, la inceputul anului 2008, un program de introducere a sensului unic pe strazile secundare din sector. Pana acum, edilii au introdus sens unic pe aproximativ 70 de strazi din zonele Nicolae Titulescu, Calea Grivitei, bulevardul Ion Mihalache, Aviatiei si bulevardul Expozitiei.
Introducerea sensurilor unice ofera, pe langa variante de fluidizare a traficului, solutii pentru locuri de parcare, pentru ca se va putea parca pe ambele laturi ale strazii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.