Cei aproape 100 de proprietari de masini second hand, care au protestat astazi in fata Guvernului si ulterior au marsaluit pana la Palatul Parlamentului, au anuntat ca vor organiza un nou miting de protest pe 22 ianuarie, daca pana atunci nu va fi suspendata decizia de triplare a taxei auto.

Reprezentantii protestatarilor au depus memorii atat la registratura Guvernului, cat si la Parlament, prin care cer revenirea la vechea ordonanta si acuza neconstitutionalitatea actului normativ emis de guvernul Tariceanu., informeaza NewsIn.

Guvernul a decis saptamana trecuta, prin ordonanta de urgenta, triplarea taxei pentru autoturismele si autoutilitarele care nu au Euro 4 si care sunt inmatriculate pentru prima data pe teritoriul Romaniei si al altor state comunitare, incepand cu 15 decembrie, decizie urmata de numeroase actiuni de protest.

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, joi, sa ia in discutie, pe 20 ianuarie, cererile Consiliului Superior al Comisariatului pentru Societatea Civila de suspendare si anulare a Ordonantei de Guvern privind triplarea taxei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.