Mos Craciun a venit la City Park Mall cu daruri pentru copiii de la Fair Play. Acestia au primit imbracaminte, manusi, fulare si sepci, adecvate pentru sezonul rece, dar si caiete, jucarii, albume foto si tort de inghetata.

"Cei 50 de copii de la Casa de Copii Fair Play au fost invitatii nostri speciali, ca si anul trecut, cand am pregatit pentru ei o serbare speciala cu ocazia Craciunului. Evenimentul de Craciun din acest an este doar o continuare a sprijinului constant oferit de City Park Mall si concretizat pana acum intr-o donatie substantiala de 50.000 RON, pentru constructia viitoarei cantine, precum si in atragerea altor companii ce au facut diferite donatii de mobilier si imbracaminte pentru copii, a caror valoare totala se ridica la cateva zeci de mii de RON", a declarat Meir Maor, Directorul General al City Park Mall.

"Copiii sunt o categorie speciala pentru noi si am incercat, inca de la deschidere, sa le oferim programe cat mai variate si special gandite, astfel incat sa vina cu drag la City Park Mall. Ne-a facut o reala placere sa ii invitam la noi acasa pe copiii de la Fair Play, pentru ca ne-am propus ca, ori de cate ori putem, sa aducem bucurie in viata celor mai putin favorizati", a declarat la randul sau Andreea Hascu, Director de Marketing Neocity Group, dezvoltatorul City Park Mall.

Toata luna decembrie, copiii de la Fair Play beneficiaza de o multime de activitati distractive pregatite special pentru ei: ture cu masinuta oferite de JUMICAR, salt cu Bungee Trambulina, distractie cu laser tag la Laser Mania.

Casa de Copii Fair Play, aflata in grija organizatiei non-guvernamentale Fair Play din anul 2000, are in sistem rezidential 98 de copii si tineri cu varste intre 5 si 22 de ani. Asociatia Fair Play are in grija, in total, circa 300 de persoane: copii orfani, copii abandonati, copii cu probleme familiale sau care provin din familii dezmembrate, dar si circa 200 de batrani, pensionari, care beneficiaza zilnic de mese calde sau pachete cu alimente. In anul 2000 Casa de Copii Fair Play adapostea circa 12 copii, ajungand, in acest an, sa fie ocupata aproape la capacitatea maxima. Casa de Copii Fair Play cauta in permanenta sa reintegreze copiii in familii, in perioada 2002 – 2006 reusind plasarea cu succes a 45 de copii. In prezent, in Casa de Copii Fair Play se afla copii provenind din Constanta si zonele limitrofe: Mangalia, Basarabi, Navodari, Mihail Kogalniceanu etc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.