Si ar trebui sa incepem sa iubim din ce in ce mai tare Bucurestiul pentru ca el incepe sa se infrumuseteze, cu pasi mici, dar siguri.

Asociatia de artisti “I love Bucharest vrea sa schimbe” infatisarea comunista si invechita a statiilor de metrou care nu au mai fost renovate de prin anii ’70, de cand acesta a fost dat in folosinta.

Echipa I love Bucharest anunta ca au fost alese 10 proiecte artistice pentru amenajarea statiei de metrou Victoriei 1, care pot fi vazute pe blogul I love Bucharest.

Cele 10 proiecte selectate pentru amenajarea spatiului statiei de metrou Piata Victoriei 1 vor avea rol decorativ, de semnalizare a muzeelor nationale din Piata Victoriei si de includere in spatiul metroului bucurestean a unor piese de mobilier si corpuri de iluminat alternative.

In urma cu cateva luni, artistii de la I love Bucharest au redecorat si statia de metrou de la Gara de Nord. (Imagini aici)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.