Un barbat se afla internat in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, iar un altul a fost ranit, dar e in afara oricarui pericol, in urma unei explozii produse, miercuri seara, la o reprezentanta auto aflata la iesirea din oras, transmite corespondentul NewsIn.

Adjunctul Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, Marian Becheanu, a declarat ca, din primele cercetari, explozia s-a produs la cazanul unei centrale termice.

Cei doi muncitori sunt angajati ai unei firme subcontractoare care lucreaza la amenajarea reprezentantei Skoda, aflata in constructie. La fata locului s-a deplasat o echipa de inspectori de munca, dar si de la ISCIR, pentru efectuarea de cercetari. Marian Becheanu a precizat ca explozia ar fi fost provocata de formarea unei perne de aer in timp ce muncitorii lucrau in zona.

Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale. Medicii spun ca una dintre victime a suferit un traumatism cranio-cerebral acut grav, stop cardio-respirator resuscitat si este internat in sectia de terapie intensiva, dar prognosticul este rezervat. Cel de-al doilea muncitor a suferit o plaga de scalp, un traumatism cranian minor si un traumatism la glezna dreapta, dar e in afara oricarui pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.