Pasajele Muncii, Unirii si Victoriei, din Capitala, vor fi renovate anul viitor cu circa 11 milioane lei, lucrari pentru care va fi organizata o licitatie deschisa, au anuntat reprezentanti ai Administratiei Strazilor Bucuresti

"La aceste pasaje, nu au fost facute renovari, ci doar mici lucrari de igienizare, in 2002", a declarat pentru NewsIn directorul general al Administratiei Strazilor Bucuresti, Alina Roman.

Suma necesara investitiei va fi platita din bugetul local.

Contractul, care are o durata de patru luni de la data atribuirii, presupune lucrari de proiectare si renovare a pasajelor: refacerea tencuielii, a peretilor in subteran, a rampelor, a planseelor si finisajelor speciale, dar si inlocuirea bordurilor deteriorate la trotuarele din pasaj.

Termenul limita pana la care companiile interesate trebuie sa depuna cererile de participare este 16 ianuarie 2009, cand vor fi deschise ofertele.

De asemenea, companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 196.000 lei si sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de 15 milioane lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.