Circulatia pe DN 7C, in localitatea argeseana Arefu - blocata in cursul diminetii de luni din cauza unei viituri care a adus pe carosabil stanci si aluviuni - a fost reluata, in jurul orei 11.30, pe un singur sens, iar drumarii estimeaza ca vor putea debloca complet soseaua abia in cateva zile.

Viitura a adus pe sosea mai multe stanci si trunchiuri de copac, blocand drumul pe aproximativ 20 de metri, putin mai sus de Barajul Vidraru. Accesul autoturismelor la cabanele din zona nu este posibil deocamdata.
Serviciul Politiei Rutiere Arges a semnalizat corespunzator zona afectata de viitura si lucratorii Districtului Drumuri si Poduri Capatineni actioneaza in continuare pentru deblocarea drumului.

Evacuarea totala de pe carosabil a celor cateva mii de metri cubi de aluviuni ar putea dura cateva zile, conform estimarilor drumarilor. Operatiunea este destul de dificila pentru ca exista mai multe stanci intr-o pozitie instabila, care se sprijina partial pe bolovanii cazuti, dar nu s-au desprins de tot de munte.

Traficul rutier pe DN 7C a fost oprit, luni dimineata, in localitatea argeseana Arefu, din cauza unei alunecari de teren produsa in urma precipitatiilor din ultimele zile. Circulatia rutiera a fost blocata la kilometrul 60+200 metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.