Primaria Municipiului Bucuresti, prin comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice, a aprobat, luni, un miting de protest impotriva triplarii taxei auto, care se va defasura joi, intre orele 11.30 si 15.00

Protestatarii, care au declarat ca vor participa la miting circa 800 de persoane din Bucuresti si din tara, se vor aduna in Piata Victoriei, pe trotuarul de langa Muzeul Grigore Antipa, la ora 11.30. Dupa ora 13.00, ei vor parcurge, pe jos, traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Piata Natiunile Unite - Bulevardul Natiunile Unite - Parcul Izvor.

Potrivit edililor, deplasarea protestatarilor se va face numai pe banda intai de circulatie. Dupa teminarea mitingului, participantii veniti din provincie se vor urca in microbuze, care vor fi parcate pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Splaiul Independentei.

Sambata, tot in Capitala, aproximativ o suta de persoane au participat la o actiune de protest impotriva noii taxe auto, care nu a fost autorizata de municipalitate. Protestatarii s-au deplasat cu masinile in Piata Victoriei si si-au manifestat nemultumirea claxonand si scandand contra deciziei luate de Executiv, care a intrat in vigoare luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.