La Balul de Cristal organizat, sambata seara, la Palatul Cultural din Arad, sub inaltul patronaj al Regelui Mihai si Reginei Ana, au fost stransi peste 80.000 de lei, care vor fi folositi pentru amenjarea unei sectii de oncologie.

Organizatorii celei de a III-a editii a Balului de Cristal, Primaria municipiului Arad, cluburile Rotary, Lions si Fundatia Concordia, au anuntat ca banii vor fi utilizati pentru amenajarea unei locatii pentru Sectia de Oncologie a Spitalului Municipal Arad, deoarece imobilul in care a functionat unitatea medicala este retrocedat de mai multi ani, tratamentul bolnavilor de cancer facandu-se in conditii precare.

La editia din acest nu au putut participa Regele Mihai si Regina Ana, dar organizatorii au citit in fata celor prezenti mesajul Familiei Regale. "Ne bucuram sa va stim la acest bal organizat sub inaltul patronaj al Casei Regale. Va felicitam pentru statornicia gandului si faptei voastre (...)", a fost scris in mesajul semnat de Regina Ana a Romaniei.

La evenimentul de la Arad au participat aproximativ 200 de oameni de afaceri, personalitati locale, nationale si de peste hotare, dar si oameni de cultura, care au platit 500 de lei pentru o invitatie.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.