Un politist din Vaslui este cercetat dupa ce a fost depistat beat la volan, agentul fiind implicat intr-un accident rutier in timp ce se deplasa sa aplaneze un scandal, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetan (IPJ) Vaslui, subinspector Mihaela Straub, politistul de la Postul de Politie Stefan cel Mare se deplasa cu autovehiculul din dotare pentru a aplana un scandal si, din cauza neadaptarii vitezei, masina s-a rasturnat in afara partii carosabile.

"Din accident nu au rezultat victime omenesti, autovehiculul fiind avariat in proportie de 30%. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice”, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, subinspector Mihaela Straub.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.