Primaria Sectorului 6 va propune un proiect de hotarare de consiliu local prin care cere denuntarea unilaterala a contractului incheiat de Administratia Pietelor Sector 6 cu societatea comerciala Piata Crangasi SRL. Consiliul local, care se va intruni joi, 26 mai, va lua in discutie acest proiect de hotarare, prin care primarul Cristian Poteras este imputernicit sa denunte unilateral acel contract.
In luna martie, Autoritatea Locala Sector 6 a luat decizia de a suspenda temporar activitatea in perimetrul Pietei Crangasi, pe motiv ca administratorul privat al pietei a ignorat prevederile legale si contractuale. Un audit, desfasurat in perioada 5-22 aprilie 2005, a avut drept scop verificarea modului de incheiere si derulare a contractului de asociere. Raportul de audit public intern si control efectuat la Piata Crangasi arata ca respectivele contracte de asociere si actele aditionale incheiate cu firma Piata Crangasi SRL sunt in defavoarea Administratiei Pietelor Sector 6, constatandu-se tergiversarea de catre asociatul privat a reamenajarii, modernizarii si exploatarii Pietei Agroalimentare Crangasi. Firma privata a mai incalcat si alte prevederi contractuale, dupa cum sustine primarul Poteras, si anume: nu a depus balantele lunare si bilantul la Administratia Pietelor Sector 6, intarzieri repetate la plata cotei-parti, in ciuda numeroaselor somatii primite din partea Administratiei Pietelor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.