Din cauza accidentului, mai multe trenuri de pasageri si de marfa au ramas blocate in trafic.

Autocisterna incarcata cu motorina a derapat si a parasit partea carosabila a DN7, patrunzand pe calea ferata. Accidentul s-a produs in zona Proieni din localitatea Brezoi, la km 326+100 al caii ferate Ramnicu Valcea- Sibiu. Traficul feroviar este blocat total si nu se stie cand va putea fi reluat. Doua trenuri care circulau prin zona au fost oprite la timp, un tren de marfa fiind oprit la doar o suta de metri de locul incidentului, iar un tren Rapid in statia cea mai apropiata de locul accidentului, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit centrului Infotrafic, conducatorul auto a declarat ca a evitat un autoturism care efectua o depasire neregulamentara, in curba. Nu au fost inregistrate victime in urma accidentului si nu exista pericol de incendiu. Zona este asigurata de politisti si de lucratori ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Circulatia rutiera pe DN7 nu este afectata. In ceea ce priveste traficul feroviar, nu se poate estima deocamdata cand va fi reluat, avand in vedere faptul ca sina s-a deplasat in urma impactului. In plus, combustibilul aflat in autocisterna rasturnata trebuie scos si mutat in alta cisterna, iar autovehiculul trebuie ridicat de pe calea ferata cu ajutorul unei macarale.