Corneliu Vadim Tudor si-a continuat aseara, intr-o emisiune televizata, teoria privind sechestrarea celor trei ziaristi recuperati din Irak.

Sustinut si de Daniela Buruiana Aprodu, secretar al Comisiei pentru controlul SIE, liderul PPRM a sustinut ca, sub pretextul ca i-ar tine in carantina, pentru refacerea lor fizica si psihica, organele statului i-ar fi dus pe ziaristi, intr-un regim similar arestului, la Sinaia, in Vila Randunica, apartinand SRI, dar revendicata in instanta de Simina Mezincescu, purtator de cuvant al Casei Regale. In zona, conform declaratiilor sursei citate, ar fi o desfasurare de forte si o agitatie nespecifice actualei perioade. Senatorul Vadim Tudor a mai spus ca "eventualilor curiosi li se da de inteles ca cei trei s-ar afla fie la Vila Pionierul, fie la fosta Vila Cravata Rosie, fie la Vila Trandafirilor, ultima apartinand SIE.

PLATA GRASA.

Nu in ultimul rand, Vadim Tudor a mai anuntat ca detine informatii conform carora eliberarea ziaristilor ar fi fost obtinuta de autoritatile de la Bucuresti contra unei mari sume de bani, mult peste cele 6 milioane de dolari confiscate de la un grup terorist irakian, platita prin intermediul comunitatii oamenilor de afaceri arabi din Romania. De altfel, conform declaratiilor senatorului PPRM, vizita intempestiva in Siria a lui Mihai Razvan Ungureanu ar fi generat nemultumirea violenta a lui Traian Basescu si un scandal in coalitia de guvernamant, soldat cu inaintarea de catre ministrul de Externe a demisiei, neacceptata insa de premierul Tariceanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.