Organizatorii celei de a III-a editii a Balului de Cristal, Primaria municipiului Arad, cluburile Rotary, Lions si Fundatia Concordia, intentioneaza sa adune in acest an fonduri pentru amenajarea unei locatii pentru Sectia de oncologie a Spitalului Municipal Arad. Imobilul in care a functionat unitatea medicala este retrocedat de mai multi ani, tratamentul bolnavilor de cancer facandu-se in conditii precare.

Casa Regala a informat organizatorii ca Regele Mihai I si Regina Ana ai Romaniei nu vor participa la editia din acest an.

"Din pacate, Majestatile Lor nu pot accepta invitatia domniei-voastre din cauza unor angajamente anterior stabilite, dar au placerea sa ofere pentru a treia oara patronajul acestui eveniment care se doreste a fi o raza de bucurie pentru persoanele nevoiase din municipiul Arad“, se arata in raspunsul dat Primariei municipiului Arad de Casa Majestatii Regelui.

Citeste si:

Balul de Cristal va fi organizat sambata, in Sala mare a Palatului Cultural din Arad, la eveniment fiind asteptate peste 300 de persoane, care au platit 500 de lei pentru o invitatie.

Programul artistic cuprinde Corul si Orchestra Filarmonicii Arad, Cotton Club Singers (Ungaria), Cvartetul „Virtuozii Transilvaniei“, Vienna Residence Orchestra (Austria).