Duminica, 14 decembrie 2008, bucurestenii iubitori de dichis pot petrece o dupa-amiaza de duminica de iarna cumparand sau admirand “altfel” de cadouri la prima editie a IARNAROCULUI, targ de obiecte lucrate manual.
Totul se petrece intr-o atmosfera invaluita in miresme de ceai cald la ceainaria Serendipity, in apropierea parcului Gradina Icoanei, intre orele 11.00 si 17.00. La IARNAROC se comercializeaza obiecte mici, dar cu dichis, realizate manual si pline de pasiune pentru arta si frumos. Vizitatorii vor gasi pe masutele tinerilor artisti obiecte precum: bijuterii, portofele crosetate, genti, decoratiuni, icoane mici pictate manual, brose, margele, fesuri si multe altele.

IARNAROCUL poate fi privit drept "o iesire in strada" a comunitatii breslo. Peste 20 de artisti si-au anuntat prezenta la targ. Dintre acestia amintim: Alina Coman, Margele cu dragoste, Amelie, Toot, FunyBjijoux, Gentutze.ro, Buri, Sucita, I love green, Hybrid Rainbow, Butzi Proiect.

„Vizitatorii acestui targ vor fi in special bucurestenii si nu numai care merg des in ceainarii, predispusi sa aprecieze si sa iubeaca lucrurile speciale, unice. Vorbim aici mai ales despre tinerii atrasi de ideea de nou, inedit, divers. Intr-un cuvant: oameni carora sa le placa dichisul si sa il recunoasca in toate formele sale. IARNAROC este un proiect care isi doreste sa faca din Bucuresti, un loc in care tot mai multi oameni sa vada dincolo de cenusiul orasului.”
, a declarat Mihai Lungeanu, Managing Partner al Pygmalion, sustinatorul creativ al evenimentului. Taxa de intrare este de 10 RON in schimbul carora vizitatorii vor primi un ceai aromat. O parte din banii obtinuti vor fi transformati de organizatorii IARNAROCULUI in cadouri de Craciun pentru copiii unui centru de plasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.