Doi dintre barbatii care au fost raniti, luni, in explozia produsa intr-o casa din Timisoara, au murit la Clinica de urgenta Casa Austria din oras, unde fusesera internati dupa accident, transmite corespodnentul NewsIn.

Una dintre victime, capul familiei in casa careia s-a produs explozia, in varsta de 38 de ani, a murit din cauza arsurilor suferite, de peste 98% din suprafata corpului. Cealalta victima, un jandarm in varsta de 30 de ani, care trecea intamplator pe strada in momentul explozie, a decedat din cauza multiplelor traumatime pe care le-a suferit dupa ce unul dintre zidurile casei a cazut peste el.

Pentru continuarea anchetei Politia asteapta doua expertize, una de la E.On Gaz si o alta de a pompieri, pentru a stabili vinovatii. Potrivit politistilor, vinovatii vor fi cercetati pentru omor din culpa.

Sase persoane din Timisoara, printre care si doi copii - un baiat de 13 ani si o fetita de 7 ani -, au fost ranite, luni dimineata, dupa ce in casa in care locuiau a avut loc o explozie, iar locuinta a fost cuprinsa de flacari. Explozia a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu din Timisoara, iar martorii spun ca de vina ar fi muncitorii care fac lucrari in zona, pentru ca ar fi atins o teava de gaz, iar in pivnita casei prabusite s-ar fi produs o acumulare de gaze.

Ceilalti patru raniti se afla in afara pericolului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.