Un tanar de 20 de ani, angajat al unei firme care presta servicii de curatenie pentru combinatul siderurgic de la Galati, a murit strivit marti, dupa ce a fost agatat de o banda transportoare, transmite corespodnentul NewsIn.

Accidentul s-a produs intre Uzina de Aglomerare Furnale din sudul combinatului si Portul Mineralier, zone conectate de mai multe benzi transportoare. George Salceanu, in varsta de 20 de ani, facea curatenie in apropierea benzilor cand a fost agatat de una dintre ele si strivit. "Victima a fost antrenata de una dintre benzile transportoare si strivit intre banda si role. Decesul a survenit pe loc", a declarat, miercuri, inspectorul-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Galati, Viorel Dumitru.

Tanarul era angajat ca muncitor necalificat la un subcontractor al combinatului ArcelorMittal Galati. Este vorba de firma NAZAC TRADE SRL, care presta servicii de curatenie pe platforma siderurgica. Barbatul nu era casatorit.

Inspectorii de munca si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Galati au demarat o ancheta in acest caz. Dupa finalizarea cercetarilor, dosarul va fi inaintat Inspectiei Muncii din Capitala, dupa care va fi depus la Parchet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.