Politistii tulceni in colaborare cu cei din Braila i-au retinut pe cei doi suspecti care reusisera sa fuga, luni, dupa ce in autoturismul lor a fost observat un seif sustras de la o primarie din judetul Tulcea, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al IPJ Tulcea, inspector principal Daniela Condrea, a informat, miercuri, ca unul dintre suspecti, Cristian B., a fost depistat in comuna Ostrov de politistii care supravegheau domiciliul acestuia. Cel de-al doilea tanar, Ion D., a fost depistat in gara Braila de politisti inainte sa apuce sa se urce intr-un tren pentru a parasi zona. Acestia au fost prezentati, marti, Judecatoriei Macin cu propunere de arestare preventiva, iar magistratii au dispus doar arestarea lui Ion D. pentru o perioada de 29 zile. Un al treilea suspect, in varsta de 16 ani, care a fost prins, luni, a primit interdictia de a parasi Constanta, unde frecventeaza cursurile unui liceu.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca, in noaptea de duminica spre luni, Ion D. de 26, ani s-a intalnit la Constanta cu adolescentul de 16 ani, ambii fiind din localitatea Ostrov, si au planuit sa sustraga seiful din incita primariei tulcene unde stiau ca se afla o suma mare de bani. Pentru a se deplasa in localitatea tulceana, acestia au furat un autoturism Dacia din Constanta. Cand au ajuns in localitatea Ostrov l-au luat si pe Cristian B. pentru a-i ajuta in comiterea faptei. Cei trei au fortat usa de acces in primarie, au patruns in interior si au transportat pana la autoturism seiful primariei.

Dupa ce au iesit din judetul Tulcea au oprit pe marginea drumului si au spart seiful in care se aflau banii pe care i-au pus intr-o geanta si i-au luat cu ei in autoturism. Luni dimineata, un echipaj de la postul de politie Mihail Kogalniceanu au intentionat sa opresca masina in care se aflau cei trei pentru un control, insa acestia au accelerat si au parasit soseaua intrand pe un camp. Unul dintre suspecti a fost prins cu banii asupra lui, iar ceilalti doi reusisera sa fuga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.