Circulatia rutiera pe DN 6, la intrarea in municipiul Drobeta Turnu Severin, a fost oprita, luni dupa-amiaza, pe ambele sensuri, dupa ce pe Calea Timisoarei a fost gasit un proiectil de aviatie neexplodat, provenind din cel de-al doilea razboi mondial, transmite corespondentul NewsIn.

La ora transmiterii acestei stiri, coada de masini se intindea pe aproximativ patru kilomeri.
Proiectilul a fost descoperit de muncitorii unei firme care lucra la canalizare. In jurul orei 16.00, muncitorii firmei SC Confort SA Timisoara care efectuau lucrari de excavatie au observat o bomba la circa sase metri adancime. Bomba de aviatie cantareste aproximativ 225 de kg. Seful punctului de lucru, Ioan Tatucu, a declarat ca a stopat imediat lucrarea si a anuntat conducerea societatii, care, la randul sau, a sesizat autoritatile.

La fata locului au sosit echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si de la Jandarmi. Circulatia rutiera a fost oprita, iar populatia a fost evacuata pe o raza de 500 de metri, a decarat sergentul major Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Mehedinti.

Din pacate, nu exista ruta ocolitoare, iar politistii mehedinteni nu au putut preciza cand va fi reluat traficul rutier in zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.