Arborii si stalpii de telefonie cazuti pe partea carosabila din cauza vantului puternic au blocat, luni, circulatia pe mai multe drumuri judetene in Cluj, iar echipele Regiei Autonome a Drumurilor Judetene Cluj incearca sa remedieze problemele, transmite corespondentul NewsIn

"In continuare raman blocate sectoarele de drumuri DJ 107P km 25-30 (Centrala Marisel -Marisel), km 15-23 din DJ 107T (Maguri Racatau-Lunca Diacului), km 20-22 pe DJ 764B Lunca Visagului-baraj Dragan, respectiv km 26-29 pe DJ 108 K, la limita cu judetul Bihor-DJ 764 B Baraj Dragan. Pe toate aceste sectoare se afla echipe de interventie dotate cu motofierastraie si utilaje cu lama pentru degajarea arborilor de pe partea carosabila", se arata intr-un comunicat de presa al Institutiei Prefectului Judetului Cluj.

Pana luni la ora 13.00, au fost deblocate trei sectoare de drumuri : DJ 107R Faget-Salicea, DJ 103K Capusu Mare-Dangau, respectiv DJ 103 Ceanu Mic-Aiton. Echipele RADJ au solicitat deja sprijinul primariilor din zonele afectate si de la Regia Nationala a Padurilor ROMSILVA Cluj.

Totodata, zapada care a cazut in noaptea de duminica spre luni a afectat un drum judetean in zona de munte, unde zapada atinge un metru inaltime. "De asemenea, se actioneaza cu autofreza pe drumul judetean DJ 103 K, sectorul Rasca-Rasca Ples-Belis, km 27-35, drum inchis din cauza troienelor de zapada care ating 1-1,2 m inaltime”, se mai arata in comunicatul mentionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.