Politistii constanteni au recuperat 39.500 de lei din cei aproximativ 47.000 de lei aflati in seiful furat de trei tineri din sediul primariei unei localitati tulcene, suma fiind gasita asupra unuia dintre suspectii de furt, transmite NewsIn

Potrivit IPJ Constanta, trei persoane s-au aflat intr-un autoturismul urmarit, luni dimineata, de un echipaj de politie in zona localitatii constantene Mihail Kogalniceanu. Dupa ce masina lor s-a impotmolit pe camp, doi dintre suspecti au reusit sa fuga, iar un al treilea a fost retinut.

Politistii l-au identificat ca fiind Theodor Alexandru N., de 16 ani, din localitatea tulceana Ostrov. Seiful gasit in masina a fost sustras din incinta primariei din Ostrov, judetul Tulcea. Din declaratiile reprezentantilor primariei, acesta a fost scos pe usa principala, dupa ce hotii au patruns in sediu prin efractie. In seif se aflau 47.000. Asupra tanarului prins in Constanta, politistii au gasit suma de 39.500 de lei.

Un echipaj de politie aflat in zona comunei constantene Mihail Kogalniceanu a observat, luni, un autoturism Dacia care se deplasa cu portbagajul deschis si din care se observa un obiect metalic de dimensiuni mai mari. Agentii i-au facut semn soferului sa opreasca, dar conducatorul auto a refuzat sa se supuna si a accelerat. Politia a pornit in urmarirea autovehiculului care s-a impotmolit pe un camp, iar cei trei au incercat sa dispara si au fugit din masina. Politistii au reusit sa il prinda pe unul dintre ei care avea asupra sa si o parte din banii in bancnote de 100 de lei. Politistii au gasit in portbagajul masinii un seif care din primele cercetari fusese sustras de la primaria din localitatea tulceana Ostrov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.