Circulatia feroviara intre Simeria si Petrosani este inchisa din cauza copacilor cazuti de pe versantii muntosi pe firul de contact, iar trenul accelerat 1821 Bucuresti- Arad, cu 135 de calatori, este blocat intre statiile Merisor si Pui, transmite NewsIn

In jurul orei 10.10, trenul a ramas blocat intre statiile Merisor si Pui, iar cei 135 calatori ar putea ajunge la destinatie cu o intarziere de peste 252 minute, potrivit declaratiei directorului general CFR Calatori, Alexandru Noaptes. De asemenea, doua trenuri personal 2711 si 2702 cu peste 70 de pasageri au intarzieri de peste 60 de minute.

Potrivit reprezentantilor CFR SA, de la Petrosani a plecat o drezina pentru degajarea firului caii ferate. Echipele de interventie ale Serviciului Judetean de Politie Transporturi Hunedoara si Regionala Cai Ferate Timisoara actionaeaza in prezent pentru deblocarea traficului feroviar.

C.F.R. Calatori anunta ca, tot din cauza unor copaci cazuti pe linia de cale ferata in cursul noptii trecute dar si in cursul acestei dimineti (luni, 8 decembrie, n.r.), transportul feroviar de calatori s-a realizat in conditii dificile. Trenurile de calatori au inregistrat intarzieri, din cauza problemelor aparute intre statiile Lunca Bradului - Deda si statiile Banita - Crevadia.

Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii sunt rugati sa solicite la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, informatii privind modificarile si intarzierile care vor aparea in circulatia trenurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.