Romanii de peste Prut vor primi in preajma sarbatorii Craciunului aproape 3.000 de volume de carte romaneasca, colectate in judetul Covasna in cadrul campaniei initiata de Rotary Club in colaborare cu Libraria Pentru Comunitate din Sfantu-Gheorghe, transmite corespondentul NewsIn.

Campania de colectare si donare de carti pentru scolile si bibliotecile din Republica Moldova intitulata „Rotary deschide cartea de citire romaneasca” s-a derulat in Sfantu-Gheorghe, intre 25 noiembrie si 5 decembrie, iar in cadrul acesteia au fost donate aproape 3.000 de carti din diferite domenii.

Organizatorii anuntasera initial ca aceste volume vor ajunge la romanii din Republica Moldova odata cu Mos Nicolae, insa din cauza formalitatilor de trecere a granitei peste Prut cartile vor ajunge in apropierea Craciunului.

Campania „Rotary deschide cartea de citire romaneasca” a fost initiata de Martha Maria Mocanu, Guvernator Rotary district 2241- Romania - Republica Moldova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.