Un puternic incendiu a izbucnit, in noaptea de miercuri spre joi, la o fabrica de componente electronice din comuna argeseana Baiculesti, flacarile fiind lichidate de pompieri dupa aproape cinci ore de interventie, informeaza corespondentul NewsIn.

Alarma s-a dat putin dupa miezul noptii si la locul incendiului au intervenit trei echipaje din cadrul detasamentului Curtea de Arges si trei echipaje de la Pitesti, cu aproape o suta de pompieri. In halele care se intindeau pe circa 13.000 de metri patrati erau depozitate cantitati mari de materiale combustibile, iar in apropierea fabricii se aflau cateva rezervoare GPL.

Potrivit datelor furnizate de Biroul de presa al Inspectoratului pentru situatii de urgenta Arges, incendiul s-a manifestat violent pe o suprafata de aproximativ 11.000 de metri patrati si a fost lichidat la ora 5.00. Au ars in intregime hala de productie si acoperisul, echipamentele de productie, materii prime, produse semifabricate, produse finite, instalatii electrice si mai multe utilaje.

Pagubele sunt foarte mari, dar valoarea lor nu a fost stabilita cu exactitate. Pompierii din cadrul ISU Arges si politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cauza incendiului.

In fabrica de componente electronice de la Baiculesti lucrau aproximativ 200 de muncitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.