In Pasajul Universitatii din Bucuresti va fi deschisa o casa de bilete pentru toate spectacolele din Bucuresti, precum si un centru de informare al primariei, a anuntat astazi edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu

Cu acelasi prilej, Oprescu a reinnoit promisiunea ca lucrarile de refacere a pasajului vor fi terminate pe 15 decembrie, urmand ca apoi sa treaca la reconfigurarea spatiilor. "Vom avea si un centru medical, care nu este legat, asa cum cred unii, de existenta gresei lucioase din pasaj, deci nu va fi unul ortopedic", a precizat primarul general.

Tot in pasaj va functiona o farmacie, mai multe cafenele si ceinarii.

Primarul Capitalei a mai anuntat ca toate cele 17 lucrari edilitare la strazi, aflate in curs de desfasurare, vor fi terminate pana la sfarsitul anului. Tot pana atunci, vor fi finalizati primii 35 de kilometri din reteaua NetCity, destinata infrastructurii de telecomunicatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.