Bucurestenii din sectorul 6, care locuiesc in zonele Lujerului-Gorjului si Crangasi-Grivita, vor avea din nou caldura si apa calda, de miercuri seara, dupa ce RADET va remedia defectiunea aparuta marti, potrivit secretarului general al RADET, Mihai Popescu
"Marti noaptea, muncitorii au reusit sa izoleze zonele unde s-a produs avaria, iar in restul zonelor am dat drumul la caldura. Acum se lucreaza in 15 puncte termice, intre Lujerului si Gorjului si intre Crangasi si Grivita, urmand ca pana diseara, la ora 20.00, defectiunile sa fie remediate si in aceste zone, astfel ca locuitorii de acolo nu vor dormi in frig la noapte", a precizat pentru NewsIn secretarul general al RADET, Mihai Popescu.

Bucurestenii din cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi au ramas fara apa calda si caldura marti seara, din cauza unei conducte de alimentare care s-a spart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.