Cererea mare pentru sejururile de Revelion pe Valea Prahovei i-a determinat pe hotelieri sa nu scada preturile la cazare, in timp ce in statiunile de schi din strainatate raportul dintre calitate si pret este mult mai convenabil.

Din acest motiv, tot mai multi romani aleg destinatii externe pentru petrecerea Anului Nou. Austria ramane in topul preferintelor si anul acesta, insa se remarca o crestere semnificativa a cererii pentru Bulgaria si Slovacia, potrivit operatorilor din turism.

Valea Prahovei este o destinatie scumpa pentru petrecerea Revelionului, avand preturi cuprinse intre 3.200 lei pentru cinci nopti de cazare all inclusive la Predeal si 4.500 lei pentru sapte nopti cu mic dejun inclus si masa festiva la Poiana Brasov.

Chiar si asa, cererea este foarte mare, sustin operatorii din turism. Poate si din acest motiv, Austria se mentine si anul acesta in topul preferintelor romanilor iubitori de schi si munte datorita preturilor mici si serviciilor impecabile. Pretul unei nopti de cazare pleaca de la 39 euro la un hotel de trei stele, dar poate ajunge si la 170 euro la patru stele cu demipensiune. Un pachet de sapte nopti de Revelion, la trei stele cu demipensiune, cu masa festiva inclusa, costa cel putin 550 euro/persoana, insa poate ajunge la 1.400 euro/persoana, la un hotel de patru stele cu demipensiune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.