Vremea fi calda pentru trei zile, cu temperaturi neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada, care vor ajunge, joi, la 19 grade in unele zone din sudul tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Marti, temperaturile maxime vor fi intre 5 si 15 grade, cu ploi izolate in nord si sud-vest.
Miercuri, maximele se vor incadra intre 7 si 17 grade, iar joi - intre 9 si 17 grade. Izolat, in zonele sudice, se vor inregistra, joi, 19 grade.

In Bucuresti, din cauza cetii, temperaturile nu vor depasi, marti, 8 grade. Tot in Capitala, miercuri si joi, temperaturile vor ajunge la 9 grade, iar vineri va fi si mai cald, cu maxime de pana la 15 grade.

"Incepand de vineri, vremea va inregistra o usoara racire, dar pana pe 9 decembrie valorile termice se vor mentine, in continuare, mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada", a precizat, pentru NewsIn, meteorologul de serviciu al ANM, Gabriela Bancila.

Potrivit meteorologilor, temperaturile normale pentru aceasta perioada se situeaza intre 2 si 8 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.