O fata in varsta de 17 ani a fost dusa la sediul Politiei orasului Navodari, duminica, dupa ce asupra ei au fost descoperite mai multe carti de identitate, transmite corespondentul NewsIn.
Seful politiei Navodari, comisar sef Mihai Tanaselea, a confirmat ca in prezent se desfasoara cercetari in cazul unei tinere de 17 ani asupra careia au fost gasite, intr-o punga, mai multe carti de identitate. Acesta a precizat ca nu poate oferi mai multe detalii despre acest caz pana la finalizarea anchetei, cand se va stabili daca a fost comisa vreo contraventie.

La randul sau, primarul orasului Navodari, Nicolae Matei (PSD), a declarat ca ar fi vorba de 46 de carti de identitate gasite asupra tinerei. Aceasta ar fi urmat sa dea alegatorilor bani, cate 100 de lei, in baza unui tabel, din partea unui alt partid.

In alta ordine de idei, Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie nr.14 Constanta (BEJ) a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie Constanta in urma a doua reclamatii pe care le-a primit. Loctiitorul BEJ Constanta, judecatorul Lucian Lica, a declarat ca redactorul sef al unui cotidian local a sesizat ca un candidat independent la alegerile parlamentare ar fi continuat campania electorala in zona orasului Cernavoda, unde ii indemna pe alegatori cu cine sa voteze. A doua reclamatie inaintata de BEJ Constanta Politiei a fost depusa de observatorii Centrului pentru Resurse Civice si Asociatia Pro Democratia Constanta, care sesizeaza ca la Navodari a fost semnalata prezenta unor autobuze in care s-ar fi aflat cel putin 20 de persoane care discutau despre primirea unor sume de bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.