Mai multi prahoveni au anuntat sambata Inspectoratul Judetean de Politie ca au primit apeluri telefonice de la persoane care sustineau ca sunt politisti si le spuneau ca este posibil ca, in perioada urmatoare, locuinta sa le fie sparta, sfatuindu-i sa nu plece de acasa in ziua de 30 noiembrie.
Totodata, s-au inregistrat si alte apeluri ale cetatenilor care reclamau ca au fost contactati telefonic de diverse persoane care sustineau ca sunt reprezentanti ai anumitor firme si care le-au comunicat ca sunt castigatori ai unor premii constand in diverse obiecte, iar pentru a putea intra in posesia acestora ii sfatuiau sa ramana la domiciliu in ziua de 30 noiembrie, conform unui comunicat de presa al IJP Prahova.
Politistii prahoveni spun ca apelurile respective sunt false si provin de la persoane care nu au nicio legatura cu institutia Politiei, cetatenii fiind sfatuiti sa nu intre in panica.

"Politia este la datorie si are la dispozitie efective suficiente pentru a interveni la orice solicitare si in orice situatie, iar cetatenii pot apela cu incredere la institutia noastra", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.