Un membru al sectiei de votare nr. 201 din municipiul Tecuci, judetul Galati, a decedat, duminica dimineata, la cateva minute dupa deschiderea urnelor, transmite corespondentul NewsIn.
Victima, Ion Calimanescu, in varsta de 72 de ani, era reprezentantul Partidului Romania Mare in biroul electoral al sectiei de votare nr. 201 din municipiul Tecuci. Barbatul a suferit un atac de cord la circa zece minute de la deschiderea sectiei. Surse din cadrul Biroului Electoral Judetean au declarat, duminica, pentru NewsIn, ca barbatul venise in graba, pe jos, la sectia de votare si, la scurt timp de la sosire, i s-a facut rau, s-a schimbat la fata si a decedat.

Echipajul Ambulantei Tecuci l-a gasit fara viata, stabilind ca decesul a survenit in urma unui infarct. Cadavrul urmeaza sa fie preluat de Serviciul de Medicina Legala.

Presedintele Biroului Electoral Judetean Galati, judecatorul Doru Benescu, a afirmat ca PRM, partidul pe care barbatul decedat il reprezenta in biroul electoral al sectiei de votare nr. 201, va desemna un alt reprezentant in cel mai scurt timp.

In judetul Galati sunt 523.265 de persoane cu drept de vot, pentru care au fost tiparite 1.159.800 de buletine de vot pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor. In intreg teritoriul se afla 433 de sectii de votare, cu 1.963 de cabine de vot. Au fost confectionate 2.240 de stampile cu mentiunea "VOTAT" si 433 de stampile de control.

Peste 1.300 de angajati ai institutiilor subordonate Ministerului Internelor si Reformei Administrative vor asigura derularea in conditii de securitate si liniste a procesului electoral, in judet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.