Vremea se va incalzi in toata tara in urmatoarele trei zile, cu temperaturi care vor ajunge, luni, la 15 grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANMH).

Temperaturile minime in zilele urmatoare vor fi intre -2 si 8 grade, iar maximele - intre 4 si 15 grade.

"In urmatoarele trei zile, vremea se va incalzi usor. Numai sambata va fi innorat in toata tara si va ploua izolat. Vor fi conditii de polei acolo unde va ploua, iar temperaturile cele mai scazute se vor inregistra in Transilvania si Oltenia. Vantul va sufla destul de tare in Campia de Vest si la munte", a precizat, pentru NewsIn, meteorologul de serviciu, Alina Serban.

Sambata, temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade, iar minimele intre -5 si 7 grade.

La munte se anunta precipitatii mixte.

Duminica, vremea se va incalzi usor incepand din vestul tarii, iar in centru si est vor fi conditii de ceata, noaptea si dimineata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar minimele, intre -2 si 7 grade.

Luni, vremea va continua sa se incalzeasca. Va ploua, in cursul noptii, in vestul si nord-vestul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 15 grade, iar minimele se vor incadra intre -2 si 8 grade.

In Bucuresti, sambata va ploua temporar in timpul zilei, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 6 grade, iar minimele intre 1 si 2 grade.

Duminica vremea se va incalzi usor, cu temperaturi maxime de pana la 9 grade si minime pana la 2 grade.

Luni, vremea se mentine calda, iar temperaturile maxime vor ajunge din nou la 9 grade, in timp ce minimele se vor incadra intre 2 si 3 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.