Niciun student al Universitatii din Ploiesti nu a solicitat zi libera pentru a merge sa voteze, in conditiile in care Ministerul Educatiei a recomandat universitatilor ca zilele de joi si vineri sa fie libere, astfel incat studentii sa voteze in localitatile de domiciliu.
Conducerea Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti a hotarat, dupa consultarea cu reprezentantii studentilor, desfasurarea cursurilor in mod normal. "Ministerul a recomandat, intr-adevar, sa le oferim liber doua zile, dar numai la cererea studentilor si cu recuperare. La Rectorat nu s-a inregistrat nicio astfel de cerere si, mai mult, ne-am consultat si cu reprezentantii studentilor in Senatul universitatii si intr-adevar nu vor liber. Nu le convine sa recupereze", a declarat, corespodnentului NewsIn, prorectorul UPG, Mihai Coroja.

Votul uninominal nu mai da posibilitatea votarii pe liste suplimentare, astfel cei cu viza de flotant nu isi pot exercita acest drept decat in localitatea de domiciliu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.